Jippie's Wandelkoordje Blauw

Jippie's Kinderveiligheid
8712086836061
8712086836061
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Jippies wandelkoord elastisch blauw 120 cm ( perfect voor een dagje uit)

Jippie's wandelkoord elastisch blauw.
Wandelkoordje Elastisch  Band gaat om het armpje van de peuter en de andere kant heb jij vast.
Wandelkoordje Elastisch
Jippie's wandelkoord elastisch blauw : Tot hoeverre kan je opletten? Er zullen gewoon momenten zijn dat je afgeleid zult zijn, daar ontkom je niet aan.
Je hebt dan liever een wandelkoortje dan je kindje verliezen omdat je er zogenaamd bepaalde principes op na hield. De veiligheid van je kind is het belangrijkste! Dit zeker als je kind een weglopertje is of super ondernemend.  Voorkom dat je je kindje kwijtraakt of dat je kindje ineens de straat oversteekt. Ideaal voor in de stad, op vliegvelden, toeristische attracties of in drukke winkelcentra.

Kleur is blauw
Gemaakt van elastisch materiaal
Voorzien van polsbandje aan beide uiteinden. Aan de ene kant een lus voor de ouder en aan de andere kant klittenband met een gesp voor de pols van je kindje.

Een TIP van een van onze test moeders:"als het kind het bandje toch los krijgt, maak het dan vast aan"de achterkant van z'n broekje.Dan kan hij er niet bij.

Waarschuwing  Elk product heeft zijn beperkingen. Dit product is NIET bedoeld als een hulpmiddel voor een kind dat leert lopen, daarnaast kan het niet voorkomen dat een kind ergens over valt of struikelt. Het kan wel voorkomen dat u uw  kind kwijt bent.Let op: geef uw je kind op een roltrap, lift of draaideur altijd zelf een hand. Geen wandelkoord gebruiken.

 

Jippie's wandelkoord elastisch blauw.

Met dit loopbandje geeft u uw kind toch een bepaalde vrijheid terwijl u het kind gemakkelijk in de gaten kunt houden. Het wandelkoordje geeft uw kind de nodige ruimte van 1.20 meter maar voorkomt dat u het kwijtraakt of dat het ineens de straat oversteekt. Ideaal voor in de stad op vliegvelden toeristische attracties of in drukke winkelcentra.