Dreambaby Traphek Klemhek Wit 97.5-106cm

DreamBaby
9312742821739
9312742821739
Direct leverbaar
kg
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Nu Kopen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Dreambaby Traphek Klemhek Wit 97.5-106cm Chelsea Euro Auto Close Xtra-Wide Hallway Klemhek G2173 (extra sterk)

DreamBaby Chelsea Xtra-Wide Hallway Auto-Close Gate - Bijzonder sterk klemhekje met een standaard breedte van 97,5 tot 106 cm. Extra verzwaarde uitvoering van de dreambaby hallway security gate.

Kamerbreed:
Dit is de extra verzwaarde en stevige uitvoering van de F160W
Het hekje is zo gemaakt dat je het kunt uitbreiden voor brede opening
Dit is de kern van ons kamerbreed klemhekje.

Swing slot:
Als je door het hekje bent. Om te sluiten, geef je het deurtje dan een zetje, en hij valt in het slot. ( Je moet wel een duwtje geven) 

Twee bewegingen:
Het slot is heel eenvoudig door een volwassenen te openen.
Eerst ontgrendelen ( met een hand ) en dan een beetje optillen ( 15 mm )
Door de twee bewegingen kan een kind het hekje moeilijk openen.

De grootste collectie uitbreidingen zijn er voor de F170W
Standaard geschikt voor openingen van 97.5 tot 106 cm.
Vanaf hier kun je met los verkrijgbare uitbreidingen het hekje tot max 306cm .

Dit hekje is goedgekeurd onder EN1930:2011 Te gebruiken voor kinderen maar ook voor huisdieren.

DreamBaby Chelsea Xtra-Wide Hallway Auto-Close Gate - Dream Baby F170W Hall-Way klemhekje standaard opening 97 tot 106cm.
We kennen deurhekjes en traphekjes. Dit is eigenlijk een nieuwe catagorie: “Hallway gate”

In feiten zijn deze traphekjes wel ontworpen en gekeurd voor boven- of onder aan de trap, maar door hun formaat worden ze meestal gebruikt voor het afsluiten van een open keuken, of een gevaarlijke hal.  Ze noemen ze in het Engels “Hallway gate”.

Zelden een trapgat van 306cm.

De hallway hekjes zijn wel familie van de klemhekjes en worden door schroeven tussen twee muren geklemd.  ( Volgens de EN-1930:2011 ben je wel verplicht om gebruik te maken van de mee geleverde wall-mounting plaatjes.)

“swing-shut”
Dit hekje heeft een paar bijzonder kenmerken. Zo heeft dit hekje een handmatige sluiting ( manual closing) Het hekje gaat dus niet automatisch dicht, maar als je het hekje een duw geeft dan gaat het hekje dicht en word het hekje meteen vergrendeld.   Door die “duw” noemen de Engelse  dit een Swing Shut.

De reden waarom gekozen is voor dit handmatige sluitingssysteem is omdat je dit hekje kunt uitbreiden tot maximaal 2.82 mtr. Dan zijn handmatige systemen een beproefd en veilig systeem.

Sluiting, boven en onder.  Open in twee bewegingen.  Dit hekje heeft boven een vergrendeling die je met een hand kunt openen.  Maar het openen gaat in twee bewegingen. Eerst boven ontgrendelen, daarna 10mm oplichten zodat ook de vergrendeling  aan de onderkant open gaat.

Deurtje kan naar twee kanten open:  Het maakt niet uit van welke kant je komt. Het deurtje kan naar twee kanten open. Dus naar je toe, of van je af.

Klemmen: Ga je uitbreidingen gebruiken dan kun je het hekje nog steeds klemmen, maar volgens de Europese regels ben je verplicht om de bijgeleverde wall-cups te gebruiken. ( BS-EN1930:2011)   De Wall-cups kunnen ook gelijmd worden met dubbelzijdige tape.  Een heel goed alternatief zijn de Wall-Savers. Die zijn 110mm doorsnede en hebben geen lijm of schroefjes nodig.

Opening doorgang poortje: 55 cm
Keuring: BS EN1930:2000 en ASTM F1004-07
Gerelateerde Producten
!