Dreambaby Chelsea 71-80cm

Dreambaby
G2171BB
9312742821715
  Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden! Levering 1 tot 3 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Een klemhek is eigenlijk ontworpen voor deuren en gangen. Maar wordt tegenwoordig ook veel als traphek gebruikt. De balk aan de onderkant is belangrijk. Voor zijn stabiliteit en stevigheid.
Een klemhekje zonder drempel bestaat niet!!!

Chelsea Basis klemhek 71-80cm

Sterk, stijlvol, klassiek en praktisch klemhekje met een lichte boog. De boog is voor net iets meer hoogte. Maar past nu wel net met de klemmetjes onder de trapleuning. Eenvoudig te installeren zonder boren en schroeven. Dreambaby Chelsea Autoclose klemhek traphekje 71-80cm Wit

Chelsea Klemhek 71-80cm

Praktisch klemhekje, eenvoudig te installeren .
Dit is een AUTOCLOSE hekje , dat wil zeggen dat als je door het hekje heen gelopen bent, en je laat het deurtje los, het hekje automatisch terugvalt in het slot


Het formaat is 71cm als smalste formaat en 80cm  zonder uitbreidingen. 
Maar je kunt met dit hekje een groot aantal verlengstukken uitbreidingen maken zodat een "Muur-tot-Muur"oplossing ontstaat.

Belangrijk:
  Je moet dit hekje eigenlijk NIET testen als een traphekje, maar als een "Muur-tot-Muur" oplossing voor bredere openingen.  Formeel gelden dan wel de EN1930:2011 norm ( en daar voldoet de Chelsea volledig aan) maar zonder wall-cups haalt dit systeem niet de 25kg bots-test.
Maar je monteert een "Muur-tot-Muur" anders dan een traphekje.

DreamBaby Chelsea autoclose klemhekje 
Bijzonder sterk klemhekje met een standaard breedte van 71 tot 80cm.

Kamerbreed:
Het hekje is zo gemaakt dat je het kunt uitbreiden voor brede opening
Dit is de kern van ons kamerbreed klemhekje.

Meet van te voren de opening. In een rechte lijn tussen de muren.

 • Een klemhek wordt semi-permanent gebruikt.
 • Geschikt voor openingen tussen 71 en 80cm. Met optionele verlengingen.
 • Breedte doorgang deur 55cm
 • Hoogte 75cm.
 • Spijlafstand 5.5cm
 • Deurtje opent naar beide kanten.
 • Eenvoudig openingssysteem met één hand.
 • Wij adviseren ALTIJD het gebruik van de meegeleverde wall-cups.Die kun je met een klein schroefje in de wand bevestigen ( als je daarin kunt schroeven) Die zorgen voor een uitstekende "hou-vast" ook met een belasting van boven de 25kg.
  Dubbelzijdige tape:
  Maar soms heeft een muur een glad oppervlakte zoals Glas of metaal. Dan is het heel vervelend om daar gaatjes in te boren.  Eigenlijk gaat geen van de ouders daar een gat in boren.  Dubbelzijdige tape is een oplossing.  Alhoewel, dubbelzijdige tape werkt met een oppervlakte spanning die een hoge hechting heeft, maar je moet wel de ondergrond goed ontvetten en na montage 48 uur geduld hebben voor een goede hechting. Een andere oplossing is het gebruik van ( los verkrijgbare) "Wall-Savers" De Wall-Savers zijn in eerste instantie ontwikkeld om beschadigingen aan een muur te voorkomen.Daar waar de schroeven met grote kracht, rechtstreeks op de muur drukken. dan kan een beschadiging ontstaan, zelfs bij hard beton. Dan kun je een "wall-saver" gebruiken. Een bijkomstig voordeel is dat door de anti-slip laag en de grotere oppervlakte aan de achterkant, de constructie veel steviger staat. Ook bij zwaardere bots-testen. We hebben 2 soorten wall-savers: De "Block-wall-Saver" Dat zijn rechthoekige kunststof blokjes met een gat, waar de spindel van het hekje in past.  Je kunt de Block-wall-Savers  zowel boven als onder gebruiken. Achterkant is een rubberen anti slip laag. De "Dunne-wall-saver" van Dreambaby zelf.  Dit is een dunne (8mm) ronde schijf van 130mm die alleen aan de bovenkant van het hekje gemonteerd kan worden. Achterkant een een soort anti-slip foam. PS: er is vanuit de industrie veel commentaar op het verzwaren van de botsproef naar 25kg.
  Dat is een kracht die hoort bij een kind van 7 jaar en niet bij de doelgroep van o tot 24 maanden waar de EN1930:2011 norm nu vanuit gaat.
  Dan krijg je een ander soort hekje, met andere maten, met een nog moeilijkere sluiting,  met een zwaardere constructie en een hogere leeftijdsaanduiding.  Maar ook een aanmerkelijk duurder prijskaartje
  En daarnaast is ook de vraag of dit in de praktijk ook maar iets uithaalt of een meerwaarde is  in de veiligheid.

  Chelsea Extra Wide Auto Close Metal Baby Gate - Wit

  GEWELDIG HEK VOOR BABY'S EN KINDEREN - Ontworpen door ouders, voor ouders. De EZY-Check®-indicator geeft aan dat het deurtje veilig dicht is, helpt zelfs de meest nieuwsgierige peuters op afstand te houden.

  GEWELDIG HEK VOOR HUISDIEREN - Gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen en perfect voor zelfs de meest enthousiaste huisdieren zoals honden!

  Dreambaby Chelsea Extra Wide Metal Baby Gate combineert veiligheid en gemak in één fantastisch traphek.

  Swing slot: Als je door het hekje bent. Om te sluiten, geef je het deurtje dan een zetje, en hij valt in het slot. ( Je moet wel een duwtje geven)  Twee bewegingen:
  Het slot is heel eenvoudig door een volwassenen te openen. Eerst ontgrendelen ( met een hand ) en dan een beetje optillen ( 15 mm ) Door de twee bewegingen kan een kind het hekje moeilijk openen.

  De grootste collectie uitbreidingen zijn er voor de  Chelsea .
  Vanaf hier kun je met los verkrijgbare uitbreidingen het hekje tot max 306cm .
  Dit hekje is goedgekeurd onder EN1930:2011
  Te gebruiken voor kinderen maar ook voor huisdieren.

  Sluiting, boven en onder.  Open in twee bewegingen.  Dit hekje heeft boven een vergrendeling die je met een hand kunt openen.  Maar het openen gaat in twee bewegingen. Eerst boven ontgrendelen, daarna 10mm oplichten zodat ook de vergrendeling  aan de onderkant open gaat.

  Deurtje kan naar twee kanten open:  Het maakt niet uit van welke kant je komt. Het deurtje kan naar twee kanten open. Dus naar je toe, of van je af.

  Klemmen: Ga je uitbreidingen gebruiken dan kun je het hekje nog steeds klemmen, maar volgens de Europese regels ben je verplicht om de bijgeleverde wall-cups te gebruiken. ( BS-EN1930:2011)   De Wall-cups kunnen ook gelijmd worden met dubbelzijdige tape.  Een heel goed alternatief zijn de Wall-Savers. Die zijn 110mm doorsnede en hebben geen lijm of schroefjes nodig.

  Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
  Min. Maat: 71cm
  Max. Maat: 80cm
  Gerelateerde Producten