Zelf Samenstellen Zwart

SafetyThings
67544-2400-20
5705548030000
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

  • Traphekje gratis verzenden!
  • Een traphekje bestel je gemakkelijk via www.traphekjes.nl.
  • Wil je meer informatie over traphekjes, of advies op maat? 
  • Bekijk onze blog over traphekjes of neem contact met ons op!
  • Je bent ook van harte welkom in onze loods.

MUURBEVESTIGINGSSET HEB JE NODIG VOOR DE LOSSE SPIJL EN DE DOPJES.

Hier kun je een systeem hekje zelf samen stellen. Alle verschillende onderdelen in een lijst.

De Traphek van BabyDan. De Flex bestaat uit losse sections ( onderdelen ). Stel je eigen traphek samen. Je kan kiezen uit 1 of 2 deuren en het aantal verlengstukken dat je nodig hebt.
En een set muurbevestiging 2x4cm voor links en rechts op de muur.

Heb je extra hulp nodig? Bel ons 0031736840840
Kunnen wij je even niet te woord staan dan stuur een e-mail naar info@safetythings.nl met foto's en maten van jullie trap of situatie. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wat je ook kan doen. Is stroken van het deurtje 72cm. En sections 20cm, 33cm, 46cm en 72cm knippen.
De stroken leg je op de vloer en dan zie je ongeveer hoeveel je nodig hebt.
Bijvoorbeeld als je een dubbele trap hebt waar je 2 deuren in wilt van muur tot muur.

BabyDan Flex Systeemhek is multifunctioneel. Je kan het gebruiken als traphek, deurhek of als afscherming van bijvoorbeeld de open haard. Het systeem is eenvoudig te monteren. Het systeemhek bestaat uit een deur en meerdere losse delen en kan met behulp van muurbevestiging aan een muur vastgemaakt worden. Je kunt het systeemhek aanvullen met verlengstukken van 20 cm, 33 cm, 46 cm, 72 cm en een extra deur.

Afmetingen
- Maat S: 90 - 112 cm
- Maat M: 90 - 146 cm
- Maat M+: 90 - 164
- Maat L: 90 - 223 cm
- Maat XL: 90 - 278 cm
- Maat XXL: 90 - 360 cm

Eigenschappen
- Makkelijk te verplaatsen
- Bestaat uit 1 of 2 deuren en meerdere losse delen
- Eenvoudig te monteren aan de muur
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN1930:2011

Schroefhekje is een samenstelbaar hek en kan niet inschuiven. Veiligheidshek komt in een hoek, boog of zig-zag te staan. Traphekje staat dan ook stabieler dan in een rechte lijn. Hoe langer de rechte lijn hoe wiebelig het hek kan worden.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd! Baby Dan Flex Configuregate Veiligheidshekje.

BD Safety Gates - New Standaard EN1930:2011 babydan traphekje.BabyDan Flex bestaat uit deur en panelen en/of verlengstukjes. Het mooie van dit traphekje is dat je het op verschillende manieren kan plaatsen en bevestigen.De Baby Dan Flex is perfect voor je kind wat uit de buurt van trappen of brede deuropeningen moet blijven. Of als scheidingswand of als haardhek.De Baby Dan Flex is eenvoudig te monteren en je kunt je hek uitbreiden met meerdere panelen ( sectie ) en positioneren zoals je dat zelf wilt. De extra brede deur geeft gemakkelijke toegang, en heeft een dubbele vergrendelde handgreep voor extra veiligheid, die gemakkelijk met een hand kan worden geopend door een volwassene. Dankzij de snel ontsluitende muurbevestigingen, kan het hek gemakkelijk worden gedemonteerd van de muursteunen zonder het gebruik van gereedschap.

Het geheim van de Baby Dan Flex: Drie dingen maakt dit hek uniek:

1) Tussen twee delen wordt de verbinding gemaakt door plastic tandwieltjes Daardoor kun je het hekje in elk denkbare hoek of bocht zetten.

2) De tandwieltjes worden door een veer op elkaar gedrukt. Dat geeft de sterkte aan het hek.

3) Alle onderdelen van de FLEX passen ALTIJD op elkaar en zijn allemaal even lang 72cm En met 1 klein stukje van 33 cm. Een deur is ook van 72 cm. De doorgang is 53 cm.Zo kan ook dit hek in elke gewenste breedte verlengt worden.BABY DAN FLEX CONFIGURE Alleen configureren systeem te zijn in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011 en tüv sud en GS geprüefte sicherheitGemaakt in DenemarkenHet deurtje kan je op elke gewenste plek neer zetten (dus ook als eerste of als laatste).Gemakkelijk en snel met 1 hand te openen.Snel weg te halen.Kan naar beide kanten open.Een breed deurtje.Uitbreiden mogelijk.Verlengen mogelijk.Standaard maatGoedgekeurd.

Zwart: Door de strikte eisen van EN1930:2011 zijn niet alle kleuren toegestaan. Vooral met Zwart is dat een probleem. Wij gebruiken nu de kleur RAL9021 een  Antraciet kleur die bijna zwart is. 
(en wel voldoet aan de veiligheidseisen)

Hoogte: 71 cm
Materiaal: Metaal
Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN14988-1 voldoen : 2006 + A1 : 2012
Gerelateerde Producten