Aanbiedingen rest-partijen en opruiming

Actueel aanbod (rest)partijen, demonstratie modellen en occasions Klik hier voor het aanbod

Sommige met lichte lak schade.Deze gaan we nu deze MAAND met korting verkopen. Tijdelijk en beperkte voorraad.

Nu TIJDELIJK 20% korting op "speciale hekjes" die terug zijn gekomen zijn van consumenten.

Sommige met lichte lak schade.Deze gaan we nu deze MAAND met korting verkopen. Tijdelijk en beperkte voorraad.Normaal verkopen wij via internet, maar deze hekjes staan op u in het magazijn te wachten en worden NIET verzonden. Kom zelf kijken, dan ziet u precies wat u koopt. Dan kunt u ook zien of er een krasje op zit.

Voorbeeld:

Een aantal systeemhekjes, die niet meer in de originele doos zitten met 20% korting.Het COMMAND Amerikaanse schroefhekje. ( Speciaal voor huisdieren )  van € 59,99 NU € 39,99 Een aantal PREMIER klemhekjes elders € 59,99  NU € 47,50

LET OP: De voorraad in speciale afgeprijsde hekjes is beperkt.We kunnen niet reserveren, op is ook echt op...!!!

Openingstijden:

Wij zijn aanwezig in de loods van Dinsdag tot Donderdag Van 14.30 uur tot 16.00 uur

Informatie:

Als je weet wat je wilt hebben, dan kun je ook even bellen met Marieke om te vragen of het nog op voorraad is.Als je van ver komt is dat wel een goed advies.Wanneer je komt, neem dan de maten mee of nog beter, een aantal foto waar het hekje moet komen.
- Mail marieke@safetythings.nl
- What'sapp 0654981666
- Bel: 073684040

Wat Zoek je:

 - Systeemhek                      
- Schroefhek
- Traphek
- Klemhek
- Deurhek ( geuther )
- Opvouwhek ( BabyDan Guard Me )
- Rolhek ( kiddy guard )

De Afstand van muur tot muur of van plint tot plint.

Welk Materiaal:
- Metaal                         
- Hout

Welke Kleur:
- Wit                     
- Zwart

Magazijn / Showroom / BEZOEK ADRES: Rietveldenweg 2 loods 1 5222AR  's-Hertogenbosch.Langskomen geen probleem. Graag eerst een afspraak maken tussen 10.00 uur en 13.00 uur van maandag tot donderdag tel.: 0736840840 of mail: marieke@pasopshop.nl Want we pendelen tussen het kantoor en magazijn.U kunt ons altijd bellen en voor informatie : 073-6840840

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een onderdeel van SafetyThings BV, een bedrijfje dat zich gespecialiseerd heeft op kinderveiligheid. Wij denken en hopen dat je met goede veiligheidsartikelen, aangevuld met goede voorlichting, heel veel ongevallen thuis kunt voorkomen. Wij hebben meer dan 115 verschillende traphekjes en 99% is direct uit voorraad leverbaar.We hebben een magazijn van meer dan 1.500m2 en 200m2 showroom. ( showroom is nog wel onder constructie! )