babyproofer_pasopshop
WWW.PASOPSHOP.NL

Veiligheid algemeen

Zie www.pasopshop.nl voor al onze kinderveiligheidsartikelen.

Pas-Op-Shop de Kinderveiligheidswinkel- via internet.

Kinderveiligheid is onze passie!
Bij ons vindt u de ALLERNIEUWSTE producten op het gebied van kinderveiligheid en babyverzorging.

De Pas op Shop is de eerste webwinkel met veiligheidsproducten voor kinderen. Met onze zeer uitgebreide en innovatieve collectie in veiligheidsartikelen en speelgoed proberen wij veiligheid om te zetten in echte bruikbare producten. Daarnaast staat ons team voor u klaar voor advies op het gebied van kinderveiligheid.

De pas-op-shop® is de oudste kinderveiligheidswinkel van Nederland. Ooit is de naam letterlijk vertaald uit het Zweeds waar we AKTA heten, of wel "pas op!"

De showroom: De pas-op-shop heeft momenteel veel meer scherpe aanbiedingen. Bezoek onze showroom in 's-Hertogenbosch: elke dag van Maandag t/m Vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur Bel voor een afspraak (tel 073-6840840) en we zetten u op de gastenlijst. (we zijn momenteel wel aan het verbouwen in de showroom!)

Verzendkosten: Wij kunnen de BABYARTIKELEN met NedPak voor u versturen voor 5,95 extra. Maar, als u wilt kunt ook ophalen. Voordeel is dat je het dan meteen kunt zien en u kunt het ook meteen meenemen. Bij ons kunt u ook PINNEN. Met bon en GARANTIE.

SafetyThings Extra muurbevestiging voor oprolbaar traphek wit

Safety Things
8720256592266
8720256592266
Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel