GRATIS ADVIES

Dagelijks worden wij gebeld door klanten die een oplossing zoeken voor moeilijke trappen.

Waarschijnlijk hebben wij wel een oplossing voor uw probleem. Stuur ons een serie digitale foto´s van uw probleemtrap met de bijbehorende maten en wij zoeken een oplossing. Stuur uw vragen naar: marieke@safetythings.nl. Bellen kan ook: 073-6840840 ( onder kantoortijden )

Welke ouder is niet bang dat zijn of haar kind van de trap of van het balkon valt. Het gebeurt vaker dan u denkt en het loopt lang niet altijd goed af. Jonge kinderen verkennen de wereld spelenderwijs. Dat  gaat vaak letterlijk met vallen en opstaan. De kans op ongelukken is sterk gerelateerd aan de ontwikkelingsfase van een kind. Als ouders zich daarvan bewust zijn, kan er veel leed voorkomen worden. Jonge kinderen tot ongeveer 5 jaar lopen extra veel risico.
De beste, mooiste en veiligste traphekken vind u op traphekjes.nl. Op traphekjes.nl kunt u alles vinden op het gebied van traphekjes en kinderhekjes. Op het moment hebben wij meer dan 27 verschillende traphekjes en probleemoplossers op voorraad. Mocht u niet precies weten welk traphek voor u het meest geschikt is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 073-6840840. Mailen kan ook naar marieke@safetythings.nl

KIJK VOOR MEER KINDERVEILIGHEIDSPRODUCTEN OP WWW.PASOPSHOP.NL!

Zonder zorgen:
♥ ♥ De situatie wordt meteen opgelost
♥ ♥ U hoeft niet meer naar de winkel
♥ ♥ Andere situaties worden ook bekeken en direct veilig gemaakt
♥ ♥ Professioneel advies waar u iets aan heeft
♥ ♥ Kwaliteit met garantie

Informatie over traphekjes in het algemeen vindt u onder traphek Info.

Extra:
♥ ♥ Ook voor hoge hondenhekken zit u bij ons goed!
♥ ♥ Al onze traphekjes zijn gecoat met een witte, zwarte, of aluminiumkleurige epoxylak.

DISCLAIMER:
Als wij advies geven dan gaan wij uit van de maten en de informatie die u geeft. Daarnaast moeten wij uitgaan van de fabrieks informatie en gebruiksaanwijzing. Ook de maten van de fabriek kunnen soms tussentijds wijzigen.  Soms kan er verwarring ontstaan over de maten of methode van montage.  Heeft u daardoor soms te veel of te weinig onderdelen. Dan kunt u die onderdelen ruilen dan wel terugsturen. ( Houdt u wel rekening met de verzendkosten.)
Verder accepteren wij geen aansprakelijkheid voor het advies.
(opmerkingen: Een echt advies kan alleen bij u thuis gebeuren. Op afstand blijven er teveel onduidelijkheden. Soms past het hekje ook met minder delen, soms heb je toch nog een extra stukje nodig. Dat is en blijft een probleem.)


Website:
www.traphekjes.nl
E-mail: marieke@safetythings.nl

Tel: Nr.: 073-6 840 840
Fax: Nr.: 073-6 215 087

We zijn doordeweeks bereikbaar tijdens kantooruren. Het bezoeken van de showroom kan eveneens op onderstaande tijden.
Openingstijden:
ma t/m do: 08.00  - 16.00
vrijdag: 08.00  - 14.00

 
Paypal accepteert géén
American Express meer. 
     

INGBANK : NL32 INGB 0675 3151 90
   
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Email:
 
For Email Marketing you can trust

(c)2018 - www.traphekjes.nl - Alle traphekjes en kinderhekjes informatie over klemhekjes, schroefhekjes en onderdelen mogen onder geen beding zonder uitdrukkelijke toestemming van traphekjes hergebruikt worden.